Vædderen

Vædderen Vædderen (marts 21-April 20) kaldes det første tegn i dyrekredsen. Vi tror i begyndelsen af året som januar, fordi det er starten på det nye kalenderår. Men dette er årets stjernetegn, huske og er underlagt spørgsmål mere himmelsk end verdslige! 21. marts er forårsjævndøgn, hvilket betyder begyndelsen af regnskabsåret stjernetegn. Og når du tænker over det, det giver mening. Foråret er tiden i fornyelse og genfødsel.

Hvis du er født under dette tegn, kan du tendens til at have de samme træk som en ung ram. Entusiastiske, eventyrlysten, ligefremme og energisk. Du er modig og selvsikker. Du kunne være lidt impulsiv selv, højre. Måske noget af en vovehals. Hvor verden være dog uden vovehalse, villig til at slå ud og lave noget helt andet. Leonardo da Vinci er en af de mest berømte Vædderen nogensinde født. Tænk på nogle andre berømte Arians, som Thomas Jefferson, Booker T. Washington, Francis Ford Coppola, Jane Goodall og Marlon Brando. Ingen af dem bange for at gå nye veje; alle af dem ændret verden deres valgte felter i nogle måde.

Mennesker født under tegnet Vædderen er lidenskabelige elskere og intens venner. De risikerer at køre folk væk med deres intensitet og har brug for partnere, der kan matche dem uden giver næring til ilden og skabe eksplosive situationer.

Arians gøre gode læger, atleter og opdagelsesrejsende. Dette er ikke til at sige, at mennesker født under tegnet af Ram er alle foranstaltninger, selv om. De har en blødere, lam-lignende side også og hvis du er en vædder, Kontroller, at du tegner på denne side af dig selv, når der beskæftiger sig med andre mennesker. Du kan have problemer i visse arbejdspladser, fordi du er en person, idé og personen at få ting startet snarere end at afslutte dem. Omgiv dig med folk, der kan supplere disse træk og du er sikker på at være en succes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *