Oasis Hong Kong Airlines fejrer seks måneder for at flyve med lanceringen af sin Hong Kong-Vancouver

Oasis Hong Kong flyselskaber, Hong Kong’s førende lavpris, langdistanceflyvninger carrier, fejrede seks måneder for at flyve i dag med den officielle lancering af sin Hong Kong-Vancouver service.

Den med spænding ventede rute var prikken over i’et for Oasis Hong Kong flyselskaber da det fejrede 315 flyrejser, 100.000 tilfredse passagerer og en udvidet flåde ved en særlig ceremoni på The Ritz Carlton Hong Kong.

Oasis Hong Kong flyselskaber ledere, Mr. Raymond Lee, formanden, fru. Priscilla Lee, administrerende direktør og Mr. Stephen Miller, Chief Executive Officer ristet lejlighed med Champagne midt i en regn af konfetti.

“Vi er begejstrede for at fejre denne historiske milepæl og ser frem til at fremme vores forpligtelse til at gøre lange træk rejser tilgængelige for flere mennesker,” sagde Mr. Lee.

“Vi er taknemmelige for vores passagerer for deres løbende support og vil fortsætte med at forbedre vores service for at sikre problemfri og komfortabel rejse til London, Vancouver og yderligere destinationer i den nærmeste fremtid.”

Mount op: Oasis er Canada bundet

Den konstituerende Hong Kong-Vancouver flyvning vil tage fra Hong Kong internationale lufthavn på 28 juni og lander på Canadas Vancouver International Airport, porten til byen. 12-timers nonstop flyvninger vil derefter køre seks dage om ugen mellem de to byer.

Økonomi billetpriser på denne rute vil blive tilbudt fra så lidt som HK$ 3.980 rundtur: og erhvervslivet billetpriser fra HK$ 18,000 rundtur. Oasis Hong Kong Airlines’ pris løfte garanterer, at 10% af økonomi klasse sæder på hvert fly vil være tilgængelig på HK$ 1,990 envejs i mindst et år.

Fra 25 April-15 maj 2007 gør Oasis også en enestående “købe en få en gratis” introduktionstilbud på dets business class-service. Dette “simpelthen den bedste businessclass tilbyder til Vancouver” opfordrer passagererne til at købe en businessOasis fare værdiansættes til HK$ 23, 800 * eller ovenstående før 15 maj 2007 til at modtage en gratis, overdragelig returbillet. Tilbuddet er godt for travel indtil oktober 27, 2007.

Stephen Miller, Chief Executive Officer, Oasis Hong Kong flyselskaber sagde, “Vancouver er meget tiltalende for Hong Kong mennesker som både en forretnings- og fritids-destination og der er en høj efterspørgsel efter flyrejser til Vancouver ud af Hong Kong. Vi er glade for at være i stand til at opfylde forbrugerens behov ved at tilbyde denne super værdi service.”

Fra i dag, kan gæster gøre deres bookinger til Vancouver på Oasis gennem udvalgte rejsebureauer. Yderligere reservation kanaler, herunder online på oasishongkong.com og via Oasis kunde service hotline (+852 3628 0628) vil være tilgængelige fra begyndelsen af maj.

Oasis har købt tre yderligere Boeing 747-400 fra ANA (alle Nippon Airways) til at betjene ruten Vancouver, bringe flyselskabets flåde til fem fly: et skridt tættere på sit mål om 25 fly inden 2010. Det første fly vil ankomme på onsdag, April 25, 2007.

Flyselskabet har også lejet 200 ekstra cockpit og kabinebesætningsmedlemmer, at bringe sin besætning størrelse til over 400.

Hong Kong til Vancouver service nu følger på tilbud fra Oasis lanceringen af sin succesfulde Hongkong til London rute sidste år, som har set mere end 100.000 passagerer påmønstre sine flyvninger siden dens konstituerende rejse oven på Oktober 26.

Mr. Miller siger svar fra kunder på disse flyvninger har været overvældende positiv.

“Vi har haft enorm feedback fra vores kunder. Befolkningen i Hong Kong har virkelig taget os, hvilket vi er taknemmelige.

“De komplimenter, vi har modtaget, især fra vores forretningsrejsende har givet os opmuntring til nu udvide den samme overlegne produkt og service erfaring til meget ventede Vancouver rute.”

* Vilkår og betingelser gælder for “Køb et sæde og få et gratis tilbud”.

Oasis Hong Kong flyselskaber har planer om at flyve til flere førende luftfart knudepunkter i Europa og Nordamerika i den nærmeste fremtid.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *