Hvordan du får tilbud på flybilletter

For at få de bedste tilbud på flybilletter bør du planlægger at købe din billet flere måneder før din afrejse. Mange flyselskaber vil tilbyde rabat, hvis billetterne købes dette langt i forvejen. Minimum skal billetter være købt tre uger før din afrejse som dette vil også sikre overlegen siddepladser. En anden fordel ved at købe billetter tidligt er at årstidens prisstigninger ikke vil påvirke dig.

Flyvende i weekenden er bedst undgås. Det er langt overlegen i forhold til at forlade i løbet af ugen og ideelt set bør du lade tidligt i ugen fra mandag til onsdag. Lørdage også ofte har billige priser, så rejser på en weekend kan arbejde for dig leverer du gør det anderledes end de fleste mennesker der rejser lige til weekenden. Typisk, rejsende kan forvente at betale en ekstra $40 i weekenden, hvis de laver standarden fredag til søndag tur. Det er også vigtigt at undgå at rejse i højsæsoner. Peak rejse sæsoner som jul eller andre helligdage vil ikke blot forsinke din flyafgangstider og tvinge dig til at konfrontere skarer, men også vil koste dig mere.

Vær ikke bange for de røde øjne. Du kan spare en masse, hvis du er villig til at rejse den sene rute. Mange af disse flyvninger er under bucked og flyrejser kan købes på en betydelig rabat. Et andet trick er at kontrollere standby billetpriser. I mange tilfælde vil flyselskaber tilbyder billetter og en stor rabat for flyvninger, der er under reservationer.

En anden overvejelse er, hvor længe du planlægger at bo på din destination. Mange flyselskaber vil give rabatpriser forudsat du bo på din destination i længere tid end en uge, og vende tilbage inden for et par måneder.

Mens mange mennesker tror, direkte flyvninger er den billigste er det ofte billigere at gå til din endelige destination via forbindelsen hubs. Du kan spare så meget som $1000, når du er villig til at tage tilslutningsfly. Ved hjælp af forbindende flyvninger er ideel til folk, der rejser lys og ikke bære en masse bagage.

Der er et vindue af muligheder hver onsdag morgen når luftfartsselskaber frigive oplysninger om deres nye billetpriser og siddepladser planer. Hvis du er hurtig kan du finde de bedste priser på dette tidspunkt. Ring for priser på 12:01.

Internettet er en stor velsignelse for rejsende, da det giver os luksus at se flight data fra flere leverandører på en måde, der selv rejsebureauer og flyselskab billettering agenter kunne ikke et årti siden. Men forstår at bogførte Internet priser ikke er altid den billigste. I mange tilfælde kan du kontakte et rejsebureau for at finde et bedre tilbud. Du kan også nogle gange finde rabatter på luftfartsselskaberne ved at kalde dem direkte i stedet for at købe en billet fra og online ophobning. Det heller ikke ondt for at tjekke aviser som en nogle gange kan du finde forbehandlingsfirmaer, der af mange billetter og kan tilbyde billigere flyrejser.

Det vigtigste er køber din billet tidligt. Hvis du køber sidste øjeblik og i en rush finder du, at du ofte betales dobbelt til tredobbelt, hvad du betaler, hvis du køber din billet i god tid. Mange websteder som hensigtsmæssighed og Travelocity vil en liste over de bedste priser fra alle flyselskaber, der tilbyder flyvninger fra din aktuelle placering til din endelige destination. Det er vigtigt at bruge tjenesterne og sammenligne dem med hinanden. Dog vil disse tjenester ofte ikke have flybilletter i god tid når du kan få de bedste tilbud. I disse tilfælde er det bedst at kontakte et rejsebureau direkte og se hvilke tilbud de kan få for dig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *