Blanding for den ønskede effekt gennem aromaterapi blandinger

Lavendel har længe været kendt at have afstressende egenskaber. Men få ved, at lavendel når blandet med citron og salvie giver en langt mere behagelig følelse. At blande her kaldes blanding. At skabe en aromaterapi blanding er ligesom at bruge en række grøntsager og krydderier til at forberede denne lækre karry. Har du brug at være en berømt kok til at skabe lækre karryretter? Ikke nødvendigvis. Have bare en idé om, hvad du ønsker og blande i korrekt proportioner og du er klar til at tjene parabol.

Tilsvarende er tilfældet med aromaterapi blandinger. Ønsket om at eksperiment og viden om olier – dette er alt, hvad man får brug for at oprette en aromaterapi blanding. Inden for få minutter er du klar med din æstetisk og terapeutisk korrekt blanding.

Når du bruger olier og absolutter til formålet, lave lektier før. Ordentlig forskning på egenskaberne for hver olie anvendes skal foretages til vurdering af, om de er synergistisk til hinanden. Visse olier arbejde mod de andre olie, der anvendes i blandingen. Det betyder, at blandingen ikke producerer den ønskede effekt. Bruge olier, som øger hver olie effekt.

Brug altid rene æteriske olier for at gøre en aromaterapi blanding. Duftende olier er tilgængelige på markedet. De tjener kun til at tilføje duft til din opskrift. Også, på grund af tilstedeværelsen af kunstige elementer i de duftende olier, aromaterapi blanding er modtagelige for at blive forfalsket.

Forskning på aromaterapi blandinger kan kræve tid. Dem, der har fundet interesse i blanding æteriske olier blive opslugt i blanding på samme måde som en videnskabsmand mister søvn i sine opdagelser. Og dermed de er klar til at sætte i så meget tid i blanding som krævet.

Studere godt aroma profiler for hver olie. Tage en trækpapir og drys en dråbe æterisk olie på den. Se og føle dens virkning. Bemærk det ned på et stykke papir, så du kan henvise til det i fremtiden. Udøve en lignende aktivitet for mange olier. På denne måde, vil du have en komplet database klar med dig.

På samme måde, mens blanding optegne reaktionerne, der finder sted i egenskaberne for hver olie. Nogen af de følgende tre vil ske. En olie mister fuldstændig sin ejendom. En ejendom vil blive styrket. Alternativt, en helt ny ejendom vil blive opdaget i aromaterapi blanding. En ægte blender er en, der ved, hvordan man forbedre eller oprette den ønskede effekt. Dette kan tage tid. Nogle gange, vil visse egenskaber blive kendt pludselig; lidt ligesom fransk kemiker René-Maurice Gattefossé, der ramte ved de medicinske egenskaber af lavendel ved et uheld. Du vil ikke blive så populær inden for aromaterapi, men dine blandinger er sikker på vil tjene dig en masse ros ion din ven cirkel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *