Betydningen af teknologiske ændringer i Business Computing

Vigtigheden af at holde op med ændringer i business computing og teknologi kan være vigtigere over tid, som din virksomhed vokser. Som og en IT-professionel alt for ofte jeg har set mange små virksomheder få alt for langt bag i computing-teknologi og spekulerer på, hvorfor de skal betale for opgraderinger. Normalt nødt jeg til at forklare dem den hårde måde, at den nuværende computere system, der er over 4 år gammel skal ikke udføre den ønskede opgave nuvel og understøttes ikke af software. Plejer at kombination af softwareændringer og uforenelighed med ældre software og hardware-platforme, der forårsager problemer. Jeg forklare, at det faktisk vil koste dem flere penge i det lange løb at forsøge at opretholde der eksisterende computerudstyr så købe en ny udskiftning.

De fleste små virksomheder undlader at erkende at holde computer udstyr meget lange perioder faktisk kan koste dem flere penge for at opretholde disse systemer så prisen på en udskiftning. En kostpris er beløbet hvis penge du betaler for reservedele, når der ydes ingen garanti på den gamle enhed. Hvis den computer, server eller printer er lavet af en specifik fremstilling er der en god chance for, at du bliver nødt til at gå tilbage til dem for visse dele, som kan være meget dyrt. Et andet problem er at de rent faktisk ikke gøre reservedele til brød enhed, dette er en værre sag spørgsmål jeg har set selv om undertiden du måske finde en leverandør, der gør lignende dele og forhåbentlig det passer korrekt og fungerer korrekt, men ikke altid.

En anden ulempe er hvis din virksomhed opererer på ældre langsommere computerudstyr, der tager en lang proces kundeanmodning, og dette kunne åbne døren for dine konkurrenter til at tage dine kunder væk fra dig, men tilbyder bedre service. Hvis din konkurrence reinvestere i der business computing og teknologi ændrer så højst sandsynligt de vil have mulighed for at fuldføre produkter og anmode om hurtigere og på en billigere pris. Forhånd-teknologi vil koste dig penge på forhånd, men hvis det rigtige udstyr er købt og udnyttes i office det kan tilføje til din over alle business.

Nogle ydelser kan omfatte lavere strømforbrug til enhederne, mere lagerkapacitet til computerfiler, forbedret CPU sammen med hukommelsen hurtigere processer kører på den computer, hurtigere og højere kvalitetsdokumenter fra nye printere. Mindre nedetid og mindre forsinkelser i færdiggørelsen af kundeforespørgsel. Disse er blot nogle af fordelene ved at holde med teknologi i din virksomhed.

Jeg ved, at nogle af jer der siger at dette er lettere sagt så gjort, og i nogle tilfælde er det meget gælder afhængig af din nuværende forretning. Men som en lille virksomhed eller hjem kontor du bør planlægge for disse begivenheder efter alt det er hvad store virksomheder gør og du bør følge samme. Din virksomhed skal have mindst en grundlæggende IT business computing plan, der har budgetplan og cykling ud af computeren og office udstyr. Ved at have høvlet budget og plan på plads det ikke bør påvirke din erhvervsfinansiering som meget siden du forude. IT business computer plan bør have nogen fleksibilitet efter alt, hvad du ikke ønsker at gøre en komplet udstyr ændring midt i en stor opgave eller lukning din virksomhed på det forkerte tidspunkt. Og hvis din virksomhed i kraftig vækst, og du ikke har dem tid derefter leje en temp det professionelle til at hjælpe med computing ændre som måske ikke være en dårlig idé.

Investere i den rette teknologi er nøglen til succes, det ikke gør noget hvis du har oprettet lille virksomhed, hjemmekontoret eller hvis du er en ny start virksomhed. Husk, at virksomheden sandsynligvis vil ændre sig over tid sammen med de kunder, du tjener så dit it udstyr bør også.

Afslutningsvis business computing når gjort ret virkelig kan føje til din virksomhed ved at tilføje produktiviteten og effektiviteten af de daglige drift og kan hjælpe dig med at tage på flere klienter og over al hjælp du bygger din virksomhed.

Forhåbentlig har denne artikel været oplysende og nyttig for dig. Hvis du leder efter flere Business computing oplysninger og løsninger så være sikker på at tjekke vores hjemmeside nedenfor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *